TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Giek Blue Papillon
Rondal BV

Voor Rondal heeft KesselsGranger DesignWorks de vormgeving verzorgd voor de carbon fiber giek van het 43,5 meter zeiljacht Blue Papillon. De 18 meter lange giek valt onder het Style to Order programma.


Lees meer

G/neck Blue Papillon
Rondal BV

In combinatie met de open giek van het zeiljacht Blue Papillon heeft KesselsGranger DesignWorks samen met Rondal de vormgeving van de gooseneck ontwikkeld. Deze gooseneck is geïntegreerd in de mast.


Lees meer (binnenkort)

TB18 Trailer Dolly
Multi-Mover Europe BV

In samenwerking met Bel Engineering heeft KesselsGranger DesignWorks de TB18 Trailer Dolly voor Multi-Mover Europe ontwikkeld. De TB18 is ontwikkeld voor gebruik in jachthavens in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Lees meer (binnenkort)

Giek Sea Eagle
Rondal BV

Voor Rondal heeft KesselsGranger DesignWorks de vormgeving verzorgd voor de carbon fiber giek van het 43 meter zeiljacht Sea Eagle. De 18 meter lange giek valt onder het Style to Order programma.


Lees meer

Styled to Order
Rondal BV

Voor Rondal ontwikkelde KesselsGranger DesignWorks een reeks deck hardware. Aandacht werd besteed aan de branding, maar ook aan de mogelijkheid van customising voor gebruik op verschillende jachten.

Lees meer (binnenkort)

Extender Kamaxitha
Rondal BV

Met Rondal heeft KesselsGranger DesignWorks meegewerkt aan de vormgeving van de extender voor de 49 meter lange kits Kamaxitha. De extender is geïntegreerd in de mast met ventilatie openingen.


Lees meer

Makeover Ferry Fleet
Waterbus BV

Voor de volledige vloot van Waterbus heeft KesselsGranger DesignWorks de make-over verzorgd met een nieuw exterieur en aangepaste deks. De vernieuwde vloot biedt meer comfort voor ruim 2 miljoen reizigers per jaar.

Lees meer